اعزام ۴۵۰ نیروی خدمات شهری و اجرای برنامه‌های فرهنگی از مشهد به نجف + ویدئو بهره‌برداری موقت از ایستگاه دائمی استقبال از زائران در محور نیشابور-مشهد | ظرفیت همزمان میزبانی از دو هزار زائر پیاده در دهه پایانی صفر دو برابر شدن سهم منابع آلاینده داخلی | هشدار برای تنفس در مشهد شهردار مشهدمقدس خبر داد: نصب ۱۵۷ قطعه بتنی (سگمنت) تقاطع غیرهمسطح شهید فهمیده شمارش معکوس برای تکمیل پروژه بزرگ تقاطع غیرهم‌سطح انقلاب| روایت شهرآرانیوز از آخرین وضعیت پیشرفت کلان‌پروژه‌های شهر مجید طهوریان عسکری: مدیریت شهری تحول بزرگ در بولوار شاهنامه ایجاد کرد کمبود ۷۰۰۰ جای‌پارک در سطح شهر مشهد چرا هیچ خبری از پرداخت معوقات حقوق فروردین بازنشستگان تأمین‌اجتماعی نیست؟ معاون فرهنگی شهردار مشهد: تجمع کادر درمانی مشهد، فریادی علیه سکوت جهانی درقبال نسل‌کشی مردم غزه است اعتراض جامعه پزشکی مشهد به جنایت‌های رژیم صهیونیستی در غزه + فیلم مشهد، یکی از سبزترین شهر‌های کشور از نگاه مردم و مسئولان ورود نماینده ویژه رئیس‌جمهور در توسعه دریامحور و مکران، به مشهد (یکم مرداد ۱۴۰۴) بودجه عمرانی مشهد ۳۰درصد افزایش یافت | فرماندار مشهد: اعتبارات خوبی برای پروژه‌های تأمین آب شرب مشهد اختصاص یافته است آغاز فعالیت ناوگان اتوبوسرانی مشهد از ساعت ۶ صبح فردا (چهارشنبه یک مرداد ۱۴۰۴) آبفای تهران برای توزیع آب شرب در زمان قطعی، آب بسته‌بندی توزیع می‌کند (تکذیب شد) تاریخچه‌ای از کوچه دانشگاه ۷ مشهد | ۱۰۰ سال باغ سنگی سرویس‌دهی مترو مشهد فردا (یکم مرداد ۱۴۰۴) از ساعت ۶ صبح آغاز می‌شود شهروند خبرنگار | گلایه برخی شهروندان مشهدی از عنوان «علی الحساب» در قبض برق + پاسخ معاون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد خبر داد: عزم جدی برای تحقق هدف ۵ میلیون مترمربع آسفالت در سال ۱۴۰۴ معاون مالی و پشتیبانی شهرداری مشهد: نیازمند جراحی اساسی در منابع و مصارف مدیریت شهری هستیم آیا ادارات مشهد و خراسان رضوی، فردا (چهارشنبه، اول مرداد ۱۴۰۴) تعطیل است؟
سرخط خبرها

روزانه ۳۰۰ هزار سفر با متروی مشهد انجام می‌شود | فعالیت ۲۴ساعته خطوط قطارشهری در شب تحویل سال ۱۴۰۳+ فیلم

  • کد خبر: ۲۱۲۴۶۲
  • ۲۹ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۰
روزانه ۳۰۰ هزار سفر با متروی مشهد انجام می‌شود | فعالیت ۲۴ساعته خطوط قطارشهری در شب تحویل سال ۱۴۰۳+ فیلم
مدیرعامل شرکت بهره‌برداری قطارشهری مشهد گفت: امروز و پس از سال‌ها فعالیت، در حال حاضر روزانه ۳۰۰ هزار نفر جابه‌جایی صورت می‌گیرد؛ اما متاسفانه کمبود ۶۰ دستگاه واگن در خط یک وجود دارد و خط دو به صورت کامل به بهره‌برداری نرسیده و امیدواریم هرچه زودتر شاهد تکمیل خط سه و چهار باشیم.

به گزارش شهرآرانیوز، بهرام نکاحی در آستانه سیزدهمین سالروز بهره‌برداری قطارشهری مشهد در جمع اصحاب رسانه گفت: معتقدیم خدمات کنونی مترو مشهد در کشور نظیر ندارد و الگویی برای سایر شهرهاست؛ به عنوان مثال، مترو کرمانشاه متاثر از خط یک ما در حال احداث است و با توجه به اقداماتی که در دستورکار داریم، اردیبهشت سال آینده اولین مرکز نوآوری حمل‌ونقل را در مشهد راه‌اندازی خواهیم کرد.

مدیرعامل شرکت بهره‌برداری قطارشهری همچنین در مورد توسعه خط ۲ خاطرنشان کرد: راه‌اندازی خط ۲ و رسیدن به ایستگاه سلامت برعهده شرکت ساخت است و تامین و تجهیز هر ایستگاهی با همکارانمان در شرکت ساخت است و ما به عنوان بهره‌بردار، منتظر تکمیل ایستگاه سلامت هستیم.

نکاحی بار دیگر به موضوع کمبود واگن اشاره و ابراز امیدواری کرد: شرکت‌های ساخت واگن در کشور ما اندک هستند و برای تامین واگن یا باز آماد واگن‌ها با چند شرکت از جمله واگن سازی تهران در تماس هستیم. در صورت تامین منابع و ثبت سفارش، نخستین محموله واگن‌های خط یک حدود ۱۸ ماه دیگر به دستمان خواهد رسید و این ثبت ان‌اشاءالله در اوایل سال آینده انجام خواهد شد.

به گفته وی، خوشبختانه همکاران ما در حوزه تامین قطعات و ساخت آن‌ها در داخل کشور اقدامات و تجارب خوبی داشتند که نتیجه آن منجر به انعقاد تفاهم‌نامه اولین مرکز نوآوری حمل‌ونقل شده است که فاز اول آن در اردیبهشت ماه سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد.

وی با بیان اینکه مسیر نابینایان و خدمات مسافربری با کیفیت از جمله موضوعاتی است که متفاوت از دیگر شهر‌هاست و تعداد حوادث جانی بسیار کم است، افزود: هزینه تمام شده مشخص است و هرچقدر از مسافر دریافت شود مابه‌التفاوت را باید مرجعی پرداخت کند که در حال حاضر مرجع ما شهرداری است؛ برخی تصور می‌کنند عمده استفاده‌کنندگان مترو افراد آسیب‌دیده هستند، اما دهک‌های بالا نیز استفاده می‌کنند؛ اگر یارانه می‌دهیم باید به افراد نیازمند داده شود.

نکاحی خاطرنشان کرد: در شب سال تحویل فعالیت خطوط یک و دو بیست و چهار ساعته است و شهروندان و زائران می‌توانند از خدمات مترویی بهره‌مند شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->